ویزای ایتالیا و وقت سفارت ایتالیا - وقت سفارت ایتالیا
اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / دسته‌بندی نشده / ویزای ایتالیا و وقت سفارت ایتالیا

ویزای ایتالیا و وقت سفارت ایتالیا

ویزای ایتالیا

اخذ ویزای ایتالیا موضوعی است که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت. اگر قصد مهاجرت و یا مسافرت به این کشور شگفت انگیز را دارید این مطلب را دنبال کنید تا اطلاعات کافی برای دریافت ویزا ایتالیا به دست آورید. مراحل ضروری دریافت ویزا، مدارک مورد نیاز و اطلاعات تماس سفارت ایتالیا در تهران برای شما آورده شده است.

 

سفر و مهاجرت به کشور ایتالیا

کشور چهار فصل ایتالیا با آب و هوای متنوع خود و زیبایی های بصری اش یکی از مقاصد مهم گردشگران سراسر جهان به شمار می آید. هر شهر این کشور دارای جاذبه های منحصر به فرد فراوانی است که سبب جذب گردشگران به خود می شود. شهر رم پایتخت این کشور با قدمت طولانی و فرهنگ و هنر غنی خود زبانزد خاص و عام است. آمفی تئاتر کلوسئوم با معماری خارق العاده اش، یکی از پرآوازه ترین جاذبه‌ های گردشگری این شهر محسوب می شود. همچنین طولانی تر پله های اروپا نیز در این شهر واقع شده است.

فلورانس دیگر شهر کشور ایتالیا با معماری خیره کننده، گالری های هنری، غذاهای خوشمزه و طبیعت زیبایش قلب ها را به تسخیر خود در می آورد. ونیز شهر روی آب ایتالیا که در سواحل شمال شرقی این کشور قرار گرفته از گرد هم آمدن جزیره های کوچک زیبایی پدیدار شده و به یکی از مقاصد رویایی مسافران بدل شده است. میلان یکی از شهرهای پیشرو در صنعت مد نیز در این کشور زیبا قرار دارد. میلان شهری است آمیخته از آثار تاریخی و مدرنیته. علاوه بر گردشگری مهاجرت به این کشور نیز مطلوب محسوب می شود. این کشور از لحاظ اقتصادی و سیاسی یکی از قدرت های قاره اروپا به شمار می آید. تحصیل، کار، ازدواج، سرمایه گذاری و پناهندگی از راه های مهاجرت به کشور ایتالیا هستند. یکی از بهترین راه های مهاجرت به ایتالیا دریافت ویزای تحصیلی می باشد.

ویزای ایتالیا

چگونگی دریافت ویزای ایتالیا

برای سفر به کشور ایتالیا ملزم به دریافت ویزای شنگن می باشید. در مرحله اول باید از طریق سایت سفارت ایتالیا برای مصاحبه و انگشت نگاری وقت بگیرید. تنها کودکان زیر ۱۲سال معاف از انگشت نگاری می باشند. البته این کودکان باید مدارک خود را از طریق والدین و یا قیم خود به سفارت ارائه دهند. در مرحله ی بعد باید مدارک مورد نیاز با توجه به هدف ویزای خود را فراهم کرده و به سفارت این کشور در تهران ارائه نمایید.

در این مرحله تمامی مدارک باید به صورت کاغذی به مسئول مربوطه در سفارت ایتالیا تحویل داده شوند. هزینه سفر به این کشور برای افراد زیر ۶ سال رایگان بوده و برای افراد زیر ۱۲ سال ۳۵ یورو و برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو می باشد. حداکثر زمان سفر برای شما ۹۰ روز است. در آخر شما باید در زمان تعیین شده به همراه رسیدی که دریافت کرده بودید به سفارت رفته و ویزای خود را دریافت نمایید.

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا

اگر هدف سفر شما گردشگری است، مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا عبارت می باشند از:

 

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا
  • گذرنامه با حداقل دو برگ سفید و اعتبار بیشتر از سه ماه پس از ترک کشور ایتالیا
  • اصل شناسنامه + نمونه ترجمه شده آن به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
  • دو قطعه عکس سه در چهار رنگی که اخیرا از شما گرفته شده باشد
  • بیمه مسافرتی
  • پرداخت هزینه صدور روادید
  • رزرو بلیط هواپیما
  • دعوتنامه رسمی، که به طور کامل پر شده و تصویر یکی از مدارک شناسایی (برای شهروندان ایتالیایی گذرنامه یا شناسنامه معتبر و برای شهروندان خارجی مقیم ایتالیا اجازه اقامت) به آن ضمیمه گردیده شده باشد.
  • اصل مدارک شغلی به همراه نمونه ترجمه شده آن به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا

تحصیل در کشور ایتالیا به دلیل اعتبار علمی خوب، شهریه به نسبت مناسب و سهولت در پذیرش دانشگاه مورد استقبال افراد بسیاری قرار گرفته است. این کشور به خصوص در رشته های هنری بسیار قوی عمل می کند. کسانی که قصد مهاجرت تحصیلی به کشور ایتالیا را دارند باید مدارک زیر را فراهم نمایند.

 

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا
  • فرم A پر شده با توجه به رشته و دانشگاه مورد نظر
  • ترجمه ایتالیایی مدرک شناسنامه
  • اصل مدرک گذرنامه
  • پنج قطعه عکس سه در چهار رنگی جدید پشت نویسی شده به زبان ایتالیایی و یا انگلیسی
  • رزرو بلیط پرواز
  • رزرو هتل برای ۲۰ روز اول اقامت
  • ترجمه ایتالیایی رسمی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات با تائیدیه از مرکز آموزشی مربوطه، اموزش پرورش منطقه و آموزش و پروش کل کشور
  • ترجمه رسمی ایتالیایی مدرک لیسانس (فوق لیسانس برای متقاضیان مقطع دکتری) به همراه ریزنمرات
  • مدارک زبان انگلیسی در سطح B2 یا گذراندن حداقل ۲ سال در یکی از مقاطع تحصیلی به زبان انگلیسی
  • دو نسخه از پذیرش دانشگاه مورد نظر
  • ترجمه ایتالیایی یا انگلیسی شرح دروس اخذ شده دوره کارشناسی
  • -پرداخت هزینه ۵۰ یورو
  • ترجمه لاتین نامه بانکی به نام شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو با حداقل موجودی حساب 7500 یورو به ازای هر سال تحصیلی در کشور ایتالیا..
  • ترجمه لاتین پرینت حساب بانکی در سه ماهه اخیر
  • دو نسخه کپی از صفحه اول گذرنامه و پذیرش به همراه یک نسخه فوتوکپی از کلیه مدارک تحصیلی + فوتوکپی از صفحات فارسی

 

ویزای کاری ایتالیا

افراد زیادی هستند که قصد مهاجرت کاری به کشور ایتالیا را دارند. جالب است بدانید که اگر چهار سال در این کشور کار کرده و مالیات و حق بیمه خود را به طور مرتب پرداخت کنید، موفق خواهید شد تا اقامت دائم این کشور را به دست آورید.

برای دریافت ویزا کاری نیاز است تا شخصی به عنوان کارفرما در کشور ایتالیا شما را استخدام نماید و برای شما دعوتنامه کاری ارسال کند. این فرد همچنین باید نشان دهد که از لحاظ مالی قادر است شما را تامین کند.

 

اطلاعات تماس سفارت ایتالیا در تهران

آدرس سفارت ایتالیا در تهران: خیابان جردن، خیابان نلسون ماندلا (آفریقا)، بن بست فرزان شرقی، پلاک ۱۵

زمان کاری: یکشنبه ها از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ – دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۴

شماره های تماس

دفتر ویزا: ۸۸۱۹۰۱۶۰-۰۲۱

دفتر امور کنسولی: ۸۸۷۸۳۴۹۸-۰۲۱

دفتر امور دانشجویی: ۸۸۷۹۹۸۸۵-۰۲۱

آدرس ایمیل

امور کنسولی:   consolato.teheran@esteri.it

امور دانشجویی:  studi.teheran@esteri.it

امور ویزا: visti.teheran@esteri.it

 

جهت اخذ وقت سفارت ایتالیا و ویزای ایتالیا با شماره 2-02166909670 تماس بگیرید.

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *