وقت سفارت ایتالیا توریستی و تجاری - وقت سفارت ایتالیا
اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :

وقت سفارت ایتالیا توریستی و تجاری

وقت سفارت ایتالیا یکی از موضوعاتی می باشد که با توجه به تقاضای بالا مسافران، این روزها تبدیل به دغدغه ای اساسی برای افرادی شده است که قصد سفر به این کشور را دارند. کشور ایتالیا یکی از کشورهایی است که تقاضای مهاجرت و سفر به آن بسیار بالا می باشد. در فصل های تابستان و بهار بر تعداد متقاضیان وقت سفارت ایتالیا افزوده می شود. در این مقاله قصد داریم تا شما را در زمینه وقت گرفتن از سفارت ایتالیا آگاه سازیم تا سفر به این کشور رویایی را از دست ندهید.

وقت سفارت ایتالیا

از تاکستان های بسیار زیبای فلورانس گرفته تا شهر بر روی آب ونیز و خیابان های تاریخی شهر رم ایتالیا کشوری است که سفر به آن خاطره ای فراموش نشدنی در ذهن شما خواهد ساخت. رم پایتخت این کشور شهری زنده و بسیار زیباست. عظمت بناهای تاریخی این شهر دیدگان را مسحور خود می سازد. شهر میلان دیگر شهر این کشور نیز به عنوان شهر مد در اروپا شناخته می شود. سالن اوپرای لا اسکالا جزو مکان هایی است که اگر به این شهر سفر کردید، دیدن آن را هرگز از دست ندهید.

موسیقی، غذاهای خوشمزه همچون اسپاگتی و لازانیا، کافه های زیبا این کشور زندگی را برای هر فردی لذت بخش می سازد. هنر در این کشور جایگاه بسیار خوبی دارد. بسیاری از هنردوستان این کشور را مقصدی برای مهاجرت خود در نظر می گیرند. دانشگاه های این کشور در برخی از رشته های علمی و هنری از امتیاز بالایی برخوردار هستند. این کشور یکی از کشورهای توسعه یافته جهان بوده و مقصد خوبی برای مهاجرت  و سفر به شمار می آید.

وقت سفارت ایتالیا

چگونه از سفارت ایتالیا وقت بگیریم؟

چنانچه قصد دارید تا برای اخذ ویزای ایتالیا از سفارت این کشور وقت بگیرید، می توانید این کار را به صورت اینترنتی انجام دهید. برای این منظور باید مدارک مورد نیاز برای وقت سفارت ایتالیا را به بخش مربوطه سایت سفارت این کشور ارسال نمایید.

  • مدارک و اطلاعات مورد نیاز برای وقت سفارت ایتالیا عبارت می باشد از:
  • اسکن صفحه نخست گذرنامه
  • اسکن عکس سه در چهار رنگی که جدیدا گرفته شده باشد
  • شماره تلفن در دسترس، جهت هماهنگی ها و پیگیری های لازمه
  • تاریخ دعوتنامه یا هتل در کشور ایتالیا
  • این نکته را مد نظر داشته باشید که مسئولین سفارت می توانند در صورت نیاز از متقاضیان مدارک بیشتر دیگری را نیز درخواست کنند.

 

وقت ویزای توریستی سفارت ایتالیا

اگر شما قصد دارید تا به دلایلی نظیر دیدار از خانواده، اقوام و یا آشنایان، همایش ها و یا رویدادهای چند روزه، گردش و …  برای مدت کوتاهی به کشور ایتالیا سفر کنید باید ویزای توریستی این کشور را دریافت نمایید. برای این منظور اولین کاری که باید انجام دهید این است که وقت ویزای توریستی از سفارت ایتالیا بگیرید. همانطور که در ابتدای مطلب اشاره شد برای اخذ وقت می توانید با مراجعه به وب سایت سفارت و ارسال اسکن مدارک و وارد کردن اطلاعات مورد نظر این کار را به درستی انجام دهید.

 

وقت ویزای خانوادگی سفارت ایتالیا

ویزای خانوادگی به افرادی تعلق می گیرد که از طرف خانواده و یا اقوام خود دعوتنامه دریافت کرده باشد. اگر قصد دریافت این ویزا را دارید پس از وقت گرفتن این مدارک را برای مرحله بعد فراهم نمایید:

  • فرم درخواست روادید ورود
  • عکس رنگی سه در چهار جدید
  • گذرنامه ای که تا سه ماه بیشتر از درخواست ویزا اعتبار داشته باشد
  • رزرو بلیط هواپیما
  • مدارک مربوط به تمکن مالی
  • مدارک مبنی بر وضعیت شغلی و اجتماعی شخص
  • بیمه مسافرتی
  • اقرارنامه پذیرش میهمان، اقرارنامه مبنی بر تامین مخارج محل اقامت از طرف میهماندار

 

وقت تجاری سفارت ایتالیا

این ویزا به افرادی تعلق می گیرد که به دلایل کاری، سرمایه گذاری و تجاری قصد سفر به این کشور دارند. برای دریافت ویزا کاری ایتالیا به دعوتنامه رسمی نیاز خواهید داشت. جالب است بدانید که شرایط استخدام کاری و دریافت ویزا کاری اینگونه است که اگر کارفرمایی در کشور ایتالیا سه ماه آگهی برای جذب نیرو داده باشد و کسی را برای کار پیدا نکند سه ماه در اتحادیه اروپا آگهی می دهد و پس از آن شما می توانید برای گرفتن آن کار اقدام کرده و دعوتنامه کاری دریافت نمایید. برای اینکه دچار مشکل نشوید توجه داشته باشید که چهل روز پیش از تاریخ دعوتنامه خود برای وقت گرفتن از سفارت اقدام نمایید.

 

وقت ویزای تحصیلی سفارت ایتالیا

کشور ایتالیا در پذیرش آسان در دانشگاه برای دانشجویان سراسر دنیا شهرت دارد. در این کشور دانشگاه های با کیفیت و معتبری وجود دارد که در رشته های مختلف دانشجو می پذیرد. مدرک تحصیلی رشته های هنری در کشور ایتالیا از ارزش  و اعتبار بالایی برخوردار است. شما برای کسب ویزای تحصیلی این کشور ملزم به این هستید تا مدرک زبان ایتالیایی که از نظر سفارت ایتالیا نیز معتبر می باشد به همراه داشته باشید.

برای این مهم می توانید در امتحان های استرنی شرکت کرده و یا در مدرسه ایتالیایی  پیترو دلا واله ثبت نام نمایید. در مرحله ی بعد با توجه به دانشگاهی که انتخاب کرده اید مدارک مورد نیاز را فراهم کنید. فراموش نکنید پیش از هر چیز باید از طریق سایت سفارت ایتالیا برای مراجعه حضوری خود وقت بگیرید.

مدارکی که برای تشکیل پرونده  ویزای دانشجویی کشور ایتالیا باید به همراه داشته باشید عبارت است از:

  • اصل و ترجمه رسمی مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی
  • ترجه ایتالیایی ریز نمرات کامل چهارساله + یک نسخه فوتوکپی از آن
  • بلیط هواپیما
  • اصل و فوتوکپی مدارک زبان – IELTS – TOEFL – Tolimo
  • چهار قطعه عکس رنگی سه در چهار پشت نویسی شده
  • فوتوکپی از صفحه نخست پاسپورت
  • دو نسخه از پذیرش دانشگاه میزبان
  • فرم پرشده A

اطلاعات تماس سفارت ایتالیا

آدرس سفارت ایتالیا در تهران: خیابان جردن، خیابان نلسون ماندلا (آفریقا)، بن بست فرزان شرقی، پلاک ۱۵

زمان کاری: یکشنبه ها از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ – دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۴

شماره های تماس

دفتر ویزا: ۸۸۱۹۰۱۶۰-۰۲۱

دفتر امور کنسولی: ۸۸۷۸۳۴۹۸-۰۲۱

دفتر امور دانشجویی: ۸۸۷۹۹۸۸۵-۰۲۱

آدرس ایمیل سفارت ایتالیا :

امور کنسولی:  consolato.teheran@esteri.it

امور دانشجویی: studi.teheran@esteri.it

امور ویزا: visti.teheran@esteri.it

در آخر به این نکته توجه داشته باشید که امکان وقت گرفتن  حضوری از سفارت ایتالیا وجود ندارد. همچنین برای اینکه در تاریخ مورد نیاز خود به این کشور سفر نمایید بهتر است تا حداقل ۴۰ روز زودتر برای وقت گرفتن اقدام کنید.

 

جهت اخذ وقت سفارت ایتالیا با شماره 2-0216699670 تماس بگیرید.